Skip to content
Wij maken gezond eten
lekker én makkelijk

Heemskerk biedt zijn klanten verse producten op basis van groente. Voor ieder moment van de dag. Het is onze missie om met onze producten de wereld gezonder, fitter en leuker te maken. Wie gezond eet voelt zich vaak ook gewoon beter.

Om die ambitie waar te kunnen maken blijven we innoveren. Onze concepten, processen, producten en medewerkers worden steeds slimmer en beter. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze klanten, strategische partners en medewerkers. Vanzelfsprekend verantwoord en duurzaam.

Bij Heemskerk werken zo’n 1200 trotse specialisten. Samen leveren we wekelijks zo’n 3,2 miljoen verse producten aan bekende supermarktketens en fastfood restaurants in binnen- en buitenland. Bijna alles onder private label.

Betrokken
Heemskerk is betrokken bij de Duin- en Bollenstreek en de wereld daarbuiten. We sponsoren De Rijnsburgse Boys, de Kippenloop tegen kanker, en rijden ieder jaar mee in het bloemencorso. Daarnaast ondersteunen we Dorcas, een organisatie die zich inzet voor preventievoorlichting en medische zorg in ontwikkelingslanden.

Heemskerk is
een betrouwbare,
trotse en onderscheidende
partner op de
Europese markt.
0
unieke producten
0
locaties in Rijnsburg
0
mln. verpakkingen
0
eigen vrachtwagens
We garanderen kwaliteit in de hele keten

Alleen het beste vinden we goed genoeg. We kiezen de best mogelijke groenten, fruit en andere grondstoffen van leveranciers die aan ons kwaliteitsniveau kunnen voldoen. We geloven in ketensamenwerking. De telers zijn onze partners, samen met hen bekijken we hoe producten zo puur mogelijk kunnen blijven.

Onze groentetelers gebruiken steeds minder bestrijdingsmiddelen en innoveren met alternatieve teelttechnieken zoals teelt op water. Onze ingrediënten, zoals dressing, noten en pasta bevatten geen onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen. En we verwerken, waar mogelijk, duurzaam gevangen vis en Beter Leven vlees.

Nadat de grondstoffen zijn geleverd houden we de verwerkingstijd zo kort mogelijk. Onze goed opgeleide mensen snijden, wassen, mengen en verpakken alles bij 4 graden Celsius. Zo blijft vers ook echt vers.

Duurzaamheid

Wij willen dat onze producten een positieve bijdrage leveren aan de gezonde levensstijl van consumenten. Een gezonde levensstijl heeft een positief effect op de fysieke en mentale gezondheid van mensen. Als organisatie vinden wij het belangrijk en noodzakelijk om een duurzame rol te vervullen, met producten die zo puur mogelijk zijn. Dat kunnen we niet alleen. We hebben hiervoor onze medewerkers, onze leveranciers én onze afnemers nodig. Om die reden geloven we dan ook in duurzame relaties, op elk vlak.

Ons groenteafval gaat naar een boer in de omgeving en wordt als veevoer gebruikt.. Omdat wij het belangrijk vinden om milieubewust te handelen, werken we aan reduceren van elektriciteit, gas en water. We maken hierbij gebruik van bestaande technieken maar onderzoeken ook nieuwe technieken.
Omdat we als bedrijf ook een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij, steunen we diverse gezonde en sportieve initiatieven en helpen we hulpbehoevenden in de wereld.

Back To Top