Werken bij

Heemskerk fresh & easy is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat verse groenten, salades en fruit snijdt, wast en verpakt. Dagelijks verwerken wij alleen de beste en verse grondstoffen tot lekkere producten voor ieder moment van de dag. Wij maken gezond eten lekker en makkelijk. Het is onze missie om te laten zien hoeveel meer er mogelijk is met groenten en fruit en hoe lekker deze producten zijn.

Dit bereiken wij door trotse en ambitieuze leveranciers te selecteren, onze medewerkers ruimte te geven voor hun persoonlijke groei en verantwoord en duurzaam te ondernemen. Met elkaar leveren we elke dag weer de beste kwaliteit en willen we de wereld gezonder, fitter en leuker maken.

Maakt dit je enthousiast en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan kun je reageren op een van onze vacatures of een open
sollicitatie insturen.
Open sollicitatie

INKOPER FRUIT

Als Inkoper ben je in staat om producten van de beste kwaliteit tijdig en tegen de eerlijkste inkoopprijs te laten leveren.
Lees meer

PLANT CONTROLLER

Als Plant Controller ben je in staat gedetailleerde analyses te koppelen aan de dagelijkse praktijk om daarmee verbeteringen door te voeren.
Lees meer

MANAGER SALES

Met jouw commerciële drive en sales ervaring ben je in staat om Heemskerk nog verder te professionaliseren.
Lees meer

TEAMLEIDER PRODUCTIE

In deze schitterende uitdaging ben jij dé schakel in het productieproces en medeverantwoordelijk voor de productieresultaten van de afdeling productie
Lees meer