Werken bij

Heemskerk fresh & easy is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat verse groenten, salades en fruit snijdt, wast en verpakt. Dagelijks verwerken wij alleen de beste en verse grondstoffen tot lekkere producten voor ieder moment van de dag. Wij maken gezond eten lekker en makkelijk. Het is onze missie om te laten zien hoeveel meer er mogelijk is met groenten en fruit en hoe lekker deze producten zijn.

Dit bereiken wij door trotse en ambitieuze leveranciers te selecteren, onze medewerkers ruimte te geven voor hun persoonlijke groei en verantwoord en duurzaam te ondernemen. Met elkaar leveren we elke dag weer de beste kwaliteit en willen we de wereld gezonder, fitter en leuker maken.

Maakt dit je enthousiast en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan kun je reageren op een van onze vacatures of een open
sollicitatie insturen.
Open sollicitatie

ICT SUPPORTMEDEWERKER

Wij zijn op zoek naar iemand met de ambitie om onze organisatie vlekkeloos te laten verlopen zodat we blije klanten én Heemskerk-ers hebben!
Lees meer

TRADE MARKETEER

Wil je als geen ander de markt leren kennen en weet jij hoe je consumenten- en marktdata kan vertalen naar commerciële plannen?
Lees meer

HR MANAGER

Wij zoeken een ondernemende, enthousiaste en gedreven HR Manager die graag verder wil bouwen aan de ontwikkeling van onze organisatie!
Lees meer

RECEPTIONISTE

Door de telefonische contacten en het ontvangen van bezoekers, ben jij het visitekaartje van ons bedrijf!
Lees meer