Werken bij

Heemskerk fresh & easy is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat verse groenten, salades en fruit snijdt, wast en verpakt. Dagelijks verwerken wij alleen de beste en verse grondstoffen tot lekkere producten voor ieder moment van de dag. Wij maken gezond eten lekker en makkelijk. Het is onze missie om te laten zien hoeveel meer er mogelijk is met groenten en fruit en hoe lekker deze producten zijn.

Dit bereiken wij door trotse en ambitieuze leveranciers te selecteren, onze medewerkers ruimte te geven voor hun persoonlijke groei en verantwoord en duurzaam te ondernemen. Met elkaar leveren we elke dag weer de beste kwaliteit en willen we de wereld gezonder, fitter en leuker maken.

Maakt dit je enthousiast en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan kun je reageren op een van onze vacatures of een open
sollicitatie insturen.
Open sollicitatie

HKK052-wervingscampagne-WT-170830-djr

BOUWKUNDIG MEDEWERKER

Samen met vier collega´s ben je als Bouwkundig Medewerker verantwoordelijk voor alle bouwkundige klussen in en rond het pand van Heemskerk.
Lees meer

TEAMLEIDER LOGISTIEK

Als Teamleider Logistiek ben je direct verantwoordelijk voor de logistieke zones inkomende goederen, opslag, orderpick en crossdocking.
Lees meer

LOGISTIEK MEDEWERKER

Als Logistiek Medewerker zorg je er samen met je collega's voor dat de geproduceerde goederen juist en tijdig worden uitgeleverd aan de klanten.
Lees meer

HR BUSINESS PARTNER

Heb je passie voor het HR-vak en de drive om samen met ons Productie team (± 450 medewerkers) onze missie “Gezond eten lekker én makkelijk maken”
Lees meer

MEDEWERKER FUST

Als medewerker fust zorg je voor de aan- en afvoer van fust, het schoonmaken van fust en het vouwen van dozen.
Lees meer