Werken bij

Heemskerk fresh & easy is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat verse groenten, salades en fruit snijdt, wast en verpakt. Dagelijks verwerken wij alleen de beste en verse grondstoffen tot lekkere producten voor ieder moment van de dag. Wij maken gezond eten lekker en makkelijk. Het is onze missie om te laten zien hoeveel meer er mogelijk is met groenten en fruit en hoe lekker deze producten zijn.

Dit bereiken wij door trotse en ambitieuze leveranciers te selecteren, onze medewerkers ruimte te geven voor hun persoonlijke groei en verantwoord en duurzaam te ondernemen. Met elkaar leveren we elke dag weer de beste kwaliteit en willen we de wereld gezonder, fitter en leuker maken.

Maakt dit je enthousiast en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan kun je reageren op een van onze vacatures of een open
sollicitatie insturen.
Open sollicitatie

PLANTMANAGER

Als Plantmanager creëer je met jouw sterke visie en daadkracht een cultuur die gericht is op continue verbeteren, innovatie en efficiëntie.
Lees meer

PENDELCHAUFFEUR

Als Pendelchauffeur werk je op het terrein van Heemskerk en draag je er zorg voor dat goederen op de juiste tijd op de juiste plek zijn.
Lees meer

TEAMLEIDER LOGISTIEK

Als Teamleider Logistiek ben je direct verantwoordelijk voor de logistieke zones inkomende goederen, opslag, orderpick en crossdocking.
Lees meer