Werken bij

Heemskerk fresh & easy is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat verse groenten, salades en fruit snijdt, wast en verpakt. Dagelijks verwerken wij alleen de beste en verse grondstoffen tot lekkere producten voor ieder moment van de dag. Wij maken gezond eten lekker en makkelijk. Het is onze missie om te laten zien hoeveel meer er mogelijk is met groenten en fruit en hoe lekker deze producten zijn.

Dit bereiken wij door trotse en ambitieuze leveranciers te selecteren, onze medewerkers ruimte te geven voor hun persoonlijke groei en verantwoord en duurzaam te ondernemen. Met elkaar leveren we elke dag weer de beste kwaliteit en willen we de wereld gezonder, fitter en leuker maken.

Maakt dit je enthousiast en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan kun je reageren op een van onze vacatures of een open
sollicitatie insturen.
Open sollicitatie

DEVOPS ENGINEER

Ben je data gedreven en ben jij in staat wensen om te kunnen zetten naar technische oplossingen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!
Lees meer

LZV CHAUFFEUR

Ben jij in het bezit van een LZV-certificaat of ben je bereid deze te halen? Dan is dit een mooie kans!
Lees meer

TEAMLEIDER TRANSPORT

Heb jij passie voor transport en de drive om samen met jouw team de allerbeste kwaliteit te leveren? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!
Lees meer

FINANCIAL CONTROLLER

Met jouw kritische blik initieer jij verbetervoorstellen en optimaliseer je de financiële prestaties van onze bedrijfsvoering.
Lees meer

TEAMLEIDER LOGISTIEK

Creëer jij met jouw sterke visie en daadkracht een cultuur welke gericht is op verbeteren, innovatie en efficiëntie? Lees dan snel verder!
Lees meer

PENDELCHAUFFEUR

Wil jij werken met de mooiste vrachtwagens van Rijnsburg en omgeving? Heb jij passie voor transport? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees meer

INKOPER AGF

Voel jij je thuis in de wereld van groenten en fruit? Schakel jij makkelijk met zowel leveranciers als de interne organisatie? Lees dan snel verder!
Lees meer