Werken bij

Heemskerk fresh & easy is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf dat verse groenten, salades en fruit snijdt, wast en verpakt. Dagelijks verwerken wij alleen de beste en verse grondstoffen tot lekkere producten voor ieder moment van de dag. Wij maken gezond eten lekker en makkelijk. Het is onze missie om te laten zien hoeveel meer er mogelijk is met groenten en fruit en hoe lekker deze producten zijn.

Dit bereiken wij door trotse en ambitieuze leveranciers te selecteren, onze medewerkers ruimte te geven voor hun persoonlijke groei en verantwoord en duurzaam te ondernemen. Met elkaar leveren we elke dag weer de beste kwaliteit en willen we de wereld gezonder, fitter en leuker maken.

Maakt dit je enthousiast en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan kun je reageren op een van onze vacatures of een open
sollicitatie insturen.
Open sollicitatie

SUPPLY CHAIN PLANNER

Speel jij als vanzelfsprekend in op de uitdagende planningsvraagstukken die gepaard gaan met een snelgroeiende organisatie?
Lees meer

OPERATIONEEL PLANNER

Je bent een echt organisatietalent en je zorgt voor een optimale aansturing van onze afdelingen Logistiek, Transport en Productie.
Lees meer

KWALITEITSCONTROLEUR

Als Kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van binnengekomen grondstoffen en de controle van processen.
Lees meer