Skip to content

HR medewerker

(32-38 uur)

Als HR Medewerker maak je deel uit van de afdeling HR. Ons HR beleid is erop gericht om medewerkers ruimte te geven en om met plezier te werken aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie en te werken aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. De organisatie streeft continu naar het leveren van de allerbeste kwaliteit en daar hebben we goede, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers voor nodig. De afdeling is, net als onze organisatie, volop in ontwikkeling en beweging.

Wat ga je doen als HR Medewerker?
Als HR Medewerker ben je verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden op de afdeling. Het traject van werven van nieuwe collega’s is een onderdeel van jouw takenpakket. Je draagt zorg voor de eerste selectie en draagt geschikte kandidaten voor aan de HR adviseurs en geeft advies op het gebied van (social) media die we kunnen inzetten voor de verschillende vacatures. Ook zorg je voor het uitzetten van de vacatures. Daarnaast houd je je bezig met diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden op de afdeling HRM zoals het uitwerken van afspraken, het plannen van besprekingen en het up to date houden van systemen. Je bent verantwoordelijk voor de interne communicatie, verzorgt de coördinatie van de weekinfo, interne memo’s en helpt bij het aandragen van onderwerpen voor het weekjournaal. Je speelt een actieve rol bij de structurering en digitalisering van de afdeling HR en van de interne communicatie.

Wat vragen wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré;
 • Ervaring met Microsoft office;
 • Relatiegericht, overtuigingskracht, sociaal en inlevingsvermogen;
 • Snel kunnen schakelen, analytisch, pragmatisch, oplossingsgericht, stressbestendig, detailgericht, leergierig en nieuwsgierig.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat;
 • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s;
 • Een passend salaris, aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen;
 • Een informele en dynamische werkomgeving.

Wie zijn wij?
Heemskerk fresh & easy maakt gezond eten lekker én makkelijk! Hiervoor gebruiken we de lekkerste groenten, fruit en aanvullende grondstoffen. Dagelijks produceren wij een dagvers assortiment dat varieert van boerenkool, sla-, fruit-, roerbakmixen, kookgroenten tot complete maaltijdsalades met vis, vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die lekker en gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Op dit moment werken we met 900 medewerkers om wekelijks zo’n 2,5 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de organisatie en de functie je aan?
Aarzel dan niet en mail of stuur je reactie per post naar W. Heemskerk BV, ter attentie van Marieke Pel, Postbus 137, 2230 AC in Rijnsburg. E-mail: werkenbij@wheemskerk.nl. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op  www.heemskerkfresh.com

Back To Top