Skip to content

Operator

FULLTIME (38 uur)

In deze functie kom je in een vooruitstrevend en innovatieve afdeling waar verse groenten, salades en fruit worden gesneden, gewassen en verpakt. Dagelijks worden dus alleen de beste en verse grondstoffen tot lekkere producten voor ieder moment van de dag verwerkt. Onze productieafdeling is grotendeels gemechaniseerd en bestaat uit 3 zones: voorbewerking, inpak en high care. Elke zone heeft zijn eigen uitdaging maar er wordt nauw samengewerkt tussen de zones om dagelijks gezond eten lekker en makkelijk te maken. Door de snelle groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar Operators die ons productieteam komen versterken.

Wat ga je doen als Operator?
Als Operator ben je verantwoordelijk voor het productieproces van jouw lijn, hierbij heb je een scherp oog voor het behalen van de doelstellingen. Om deze doelstellingen te behalen coördineer je de werkzaamheden van je collega’s aan de lijn door hen duidelijke werkinstructies te geven en de uitvoering te controleren. Om de kwaliteit te waarborgen maak je gebruik van kwaliteitszorgsystemen zoals HACCP en IFS en vult de registratielijsten hiervoor in. Tevens ben je in staat om storingen aan de machine te verhelpen of te beoordelen wanneer je deze aan de Technische Dienst overdraagt. Als operator denk je mee met de verbeterplannen voor de productieafdeling en doe je verbetervoorstellen.

Wat vragen wij van jou?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur ervaring als Operator;
 • Affiniteit met techniek;
 • Sterk in je schoenen staan, zelfstandig en proactief;
 • Flexibele inzetbaarheid, volgens een ploegenrooster;
 • In het bezit van eigen vervoer;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat;
 • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s;
 • Een passend salaris, aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen;
 • Een informele en dynamische werkomgeving.

Wie zijn wij?
Heemskerk fresh & easy maakt gezond eten lekker én makkelijk! Hiervoor gebruiken we de lekkerste groenten, fruit en aanvullende grondstoffen. Dagelijks produceren wij een dagvers assortiment dat varieert van boerenkool, sla-, fruit-, roerbakmixen, kookgroenten tot complete maaltijdsalades met vis, vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die lekker en gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Op dit moment werken we met 900 medewerkers om wekelijks zo’n 2,5 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de organisatie en de functie je aan?
Aarzel dan niet en stuur je motivatie en cv naar W. Heemskerk BV ter attentie van Linda Vonk. E-mail: werkenbij@wheemskerk.nl. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op  www.heemskerkfresh.com    

Back To Top