Skip to content
LZV CHAUFFEUR
Ben jij in het bezit van een LZV-certificaat of ben je bereid deze te halen? Dan is dit een mooie kans!
TEAMLEIDER TRANSPORT
Heb jij passie voor transport en de drive om samen met jouw team de allerbeste kwaliteit te leveren? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!
FINANCIAL CONTROLLER
Met jouw kritische blik initieer jij verbetervoorstellen en optimaliseer je de financiële prestaties van onze bedrijfsvoering.
CHAUFFEUR BESTELBUS RIJBEWIJS B
Wil jij naar Duitsland rijden en eventueel ervaring op doen als beginnend chauffeur of zelfs je C en CE rijbewijs halen via ons? Reageer dan direct!
ZELFSTANDIG KOK
Heb jij passie voor koken en ben jij gastvrij? Dan zoeken we jou!
SUPPLY CHAIN PLANNER GRONDSTOFFEN
We zijn op zoek naar iemand met passie voor operationele processen die er continue naar streeft de allerbeste kwaliteit te leveren!
TEAMLEIDER LOGISTIEK
Creëer jij met jouw sterke visie en daadkracht een cultuur welke gericht is op verbeteren, innovatie en efficiëntie? Lees dan snel verder!
PENDELCHAUFFEUR
Wil jij werken met de mooiste vrachtwagens van Rijnsburg en omgeving? Heb jij passie voor transport? Dan zijn wij op zoek naar jou!
INKOPER AGF
Voel jij je thuis in de wereld van groenten en fruit? Schakel jij makkelijk met zowel leveranciers als de interne organisatie? Lees dan snel verder!
DEVOPS ENGINEER
Ben je data gedreven en ben jij in staat wensen om te kunnen zetten naar technische oplossingen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!
Voir tous nos emplois ici
 
Back To Top