Skip to content

HR Adviseur

FULLTIME (38 uur)

Als HR Adviseur maak je deel uit van de afdeling HR. Ons HR beleid is erop gericht om medewerkers ruimte te geven en om met plezier te werken aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie en te werken aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. De organisatie streeft continu naar het leveren van de allerbeste kwaliteit en daar hebben we goede, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers voor nodig. De afdeling is, net als onze organisatie, volop in ontwikkeling en beweging.

Wat ga je doen als HR Adviseur?
In deze allround functie heb je een uitdagende rol in een groeiende organisatie. Je begrijpt wat de organisatie verwacht en nodig heeft om verdere groei en organisatorische ontwikkelingen te realiseren. Je bent dan ook een daadkrachtige HR Adviseur die goed is in het leveren van een belangrijke pragmatische bijdrage in veranderingsprocessen. Je bent de sparringpartner voor leidinggevenden en medewerkers die ondersteuning biedt op een breed scala aan HR vraagstukken en managementonderwerpen. Daarbij lever je ook operationeel een bijdrage en geef je (pro)actief advies aan de organisatie. Je helpt leidinggevenden om de HR strategie in praktijk te brengen en adviseert over de HR instrumenten. Vanuit de organisatie maak je de vertaalslag naar benodigde HR dienstverlening die je vervolgens samen met je HR collega’s ontwikkelt en implementeert binnen de organisatie. Denk hierbij aan HR instrumenten zoals recruitment, prestatiemanagement, functiehuis, talentmanagement, leiderschapsontwikkeling.

Wat vragen wij van jou?
Als succesvolle HR Adviseur heb je een enthousiaste, positieve grondhouding en een “continu verbeter” mentaliteit. Je bent een goede gesprekspartner voor zowel de leidinggevenden, medewerkers als je HR collega’s en je bent kwaliteit- en servicegericht. Je bent mensgericht, betrouwbaar en boekt graag resultaat. Je hebt een actuele kennis van relevante HR wet- en regelgeving, ervaring met verandertrajecten en bij voorkeur ervaring met het ontwikkelen en implementeren van HR instrumenten. Je kan goed werken met Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint), Afas en maakt je nieuwe programma’s snel eigen. Je hebt een afgeronde opleiding HBO Personeel en Arbeid en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Wat bieden wij?

  • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat;
  • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s;
  • Een passend salaris, aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen;
  • Een informele en dynamische werkomgeving.

Wie zijn wij?
Heemskerk fresh & easy maakt gezond eten lekker én makkelijk! Hiervoor gebruiken we de lekkerste groenten, fruit en aanvullende grondstoffen. Dagelijks produceren wij een dagvers assortiment dat varieert van boerenkool, sla-, fruit-, roerbakmixen, kookgroenten tot complete maaltijdsalades met vis, vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die lekker en gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Op dit moment werken we met 900 medewerkers om wekelijks zo’n 2,5 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de organisatie en de functie je aan?
Aarzel dan niet en mail of stuur je reactie per post naar W. Heemskerk BV, ter attentie van Marieke Pel, Postbus 137, 2230 AC in Rijnsburg. E-mail: werkenbij@wheemskerk.nl. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op  www.heemskerkfresh.com 

Back To Top