skip to Main Content

Teamleider productie

FULLTIME (38 uur)

Als Teamleider Productie ben je direct verantwoordelijk voor een specifieke zone. Naast het leidinggeven, steek jij ook graag de handen uit de mouwen om (technische) problemen aan te pakken en te verhelpen. Het waarborgen van de kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. In de rol van Teamleider Productie heb je ervaring met het houden van functionerings –en beoordelingsgesprekken en weet je medewerkers dusdanig te stimuleren en te enthousiasmeren dat de gestelde doelstellingen behaald worden. Dit kan door het stimuleren van onze medewerkers om een opleiding te volgen, maar ook door het zorgen voor de optimale bezetting en inzetbaarheid van onze bedrijfsmiddelen. Buiten je eigen afdeling heb je veel contact met collega’s van de Technische Dienst, Logistiek, Kwaliteitsdienst, Planning en Opleiding.

Wat ga je doen als Teamleider Productie?
Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van onze productie. Je geeft leiding aan ongeveer 30 medewerkers. Dagelijks ben je bezig met het verbeteren van de productieprocessen om de kwaliteit te waarborgen en kosten te besparen. Je zorgt ervoor dat de productieplanning behaald wordt d.m.v. efficiënt gebruik van middelen en volgens de hoogste kwaliteitseisen. Verder ben je proactief in het realiseren van de verbeteringen van onze productieprocessen.

Wat vragen wij van jou?

 • Aantoonbare leidinggevende ervaring;
 • MBO/HBO werk- denkniveau;
 • Ervaring met productieprocessen en het waarborgen van de kwaliteitseisen;
 • Flexibele inzetbaarheid, je werkt volgens een ploegenrooster;
 • Technische affiniteit;
 • Affiniteit met Microsoft Office, zoals Outlook, Word en Excel
 • Competenties: communicatief vaardig, proactief, analytisch, gedreven en resultaatgericht.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat;
 • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s;
 • Een passend salaris, aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen;
 • Een informele en dynamische werkomgeving.

Wie zijn wij?
Heemskerk fresh & easy maakt gezond eten lekker én makkelijk! Hiervoor gebruiken we de lekkerste groenten, fruit en aanvullende grondstoffen. Dagelijks produceren wij een dagvers assortiment dat varieert van boerenkool, sla-, fruit-, roerbakmixen, kookgroenten tot complete maaltijdsalades met vis, vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die lekker en gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Op dit moment werken we met 900 medewerkers om wekelijks zo’n 2,5 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de organisatie en de functie je aan?
Aarzel dan niet en stuur je motivatie en cv naar W. Heemskerk BV ter attentie van Linda Vonk. E-mail: werkenbij@wheemskerk.nl. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op  www.heemskerkfresh.com

Back To Top