Skip to content

NIEUWE DIRECTIESTRUCTUUR 

Rijnsburg – Heemskerk fresh & easy past haar directiestructuur aan om zich klaar te maken voor de volgende fase. Gedurende de afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid, is er volop geïnvesteerd en blijft de ambitie om gezond eten lekker en makkelijk te maken onverminderd. Het belang van groenten en fruit en de rol van plantaardig eten zal naar de toekomst toe steeds belangrijker worden. Het bedrijf wil hierop in blijven spelen. Tegelijkertijd ziet Heemskerk dat de groei als gevolg van alle marktontwikkelingen van vorm verandert. Het bedrijf is daarom van mening dat een andere directiestructuur nodig is om de juiste vervolgstappen te kunnen maken en zo ‘fit for future’  te zijn.

Cor Heemskerk – Algemeen Directeur – stapt terug uit de directie en zal als eigenaar nauw bij Heemskerk betrokken zijn en blijven. Jantine Heemskerk neemt zijn rol als Algemeen Directeur over. Voor haar werkzaamheden als Commercieel Directeur zal een vervanger worden gezocht. Peter van Duijvenbode heeft aangegeven dat hij na 10 succesvolle jaren, waarvan 6,5 jaar als Operationeel Directeur, zijn uitdaging in de loop van 2023 buiten Heemskerk wil zoeken. Na zijn enorme inspanningen voor Heemskerk, het realiseren van de nieuwbouw en het afronden van grote automatiserings- en robotiseringsprojecten is het voor hem tijd voor iets nieuws. Carlos Musters blijft voorlopig aan als (Interim) Financieel Directeur.

De aankomende periode staat in het teken van het doorvoeren van bovenstaande wijzigingen en het zorgdragen voor de juiste vervanging. Heemskerk heeft er vertrouwen in dat deze stap het bedrijf verder brengt en ‘fit for future’ maakt, samen met een bevlogen en deskundig team, betrouwbare leveranciers en gewaardeerde afnemers.

Nieuwe directiestructuur

Back To Top