Skip to content

Teamleider productie

FULLTIME (38 uur per week)

Ons bedrijf
Heemskerk produceert dagelijks met meer dan 140 verschillende grondstoffen zo’n 300 unieke eindproducten. Het assortiment varieert van boerenkool, sla- en roerbakmixen tot complete maaltijdsalades inclusief vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Om deze reden wordt er nu volop geïnvesteerd in de capaciteit van de fabriek om aan deze groeiende vraag te blijven voldoen. Op dit moment werken we met 700 fte. (350 vast en 350 flex) om wekelijks meer dan 2 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens. De uitlevering van deze dagverse producten vindt meerdere keren per dag plaats.

De functie
Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van onze productie. Je geeft leiding aan ongeveer 30 medewerkers. Dagelijks ben je bezig met de verbetering van de productieprocessen om de kwaliteit te waarborgen en kosten te besparen. Je zorgt ervoor dat de productieplanning behaald wordt d.m.v. efficiënt gebruik van middelen en volgens de hoogste kwaliteitseisen. Verder ben je proactief in het realiseren van de verbeteringen van onze productieprocessen.

De afdeling
Als Teamleider Productie ben je direct verantwoordelijk voor een specifieke zone. Naast het leidinggeven, steek jij ook graag de handen uit de mouwen om (technische) problemen aan te pakken en te verhelpen. Het waarborgen van de kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. In de rol van Teamleider Productie heb je ervaring met het houden van functionerings –en beoordelingsgesprekken en weet je medewerkers dusdanig te stimuleren en te enthousiasmeren dat de gestelde doelstellingen behaald worden. Dit kan door het stimuleren van onze medewerkers om een opleiding te volgen, maar ook door het zorgen voor de optimale bezetting en inzetbaarheid van onze bedrijfsmiddelen. Buiten je eigen afdeling heb je veel contact met collega’s van de Technische Dienst, Logistiek, Kwaliteitsdienst, Planning en Opleiding.

Wij vragen

  • Aantoonbare leidinggevende ervaring;
  • MBO 4 werk- denkniveau;
  • Ervaring met productieprocessen en het waarborgen van de kwaliteitseisen;
  • Flexibele inzetbaarheid, je werkt volgens een ploegenrooster;
  • Technische affiniteit;
  • Affiniteit met Microsoft Office, zoals Outlook, Word en Excel
  • Competenties: communicatief vaardig, proactief, analytisch, gedreven en resultaatgericht.

Wij bieden
Werken bij een succesvol en snelgroeiend bedrijf. Je komt te werken binnen een leuke en uitdagende werkomgeving met gedreven collega’s. Het salaris wordt afgestemd op opleiding en werkervaring. Uiteraard gelden er diverse toeslagen per gewerkt uur.

Heb je interesse in deze functie?
Mail je cv en motivatie naar werkenbij@wheemskerk.nl.

Back To Top