Skip to content

Teamleider productie

FULLTIME (38 uur)

In deze functie kom je in een vooruitstrevend en innovatieve afdeling waar verse groenten, salades en fruit worden gesneden, gewassen en verpakt. Dagelijks worden dus alleen de beste en verse grondstoffen tot lekkere producten voor ieder moment van de dag verwerkt. Onze productieafdeling is grotendeels gemechaniseerd en bestaat uit 3 zones: voorbewerking, inpak en high care. Elke zone heeft zijn eigen uitdaging maar er wordt nauw samengewerkt tussen de zones om dagelijks gezond eten lekker en makkelijk te maken. De Teamleider Productie is verantwoordelijk voor een specifieke zone.

Wat ga je doen als Teamleider Productie?
In deze schitterende uitdaging ben jij dé schakel in het productieproces en medeverantwoordelijk voor de productieresultaten van de afdeling productie. Samen met je collega teamleider zorg je voor het efficiënt en effectief draaien van een productiezone. Je draagt zorg voor het tijdig en volledig realiseren van productieorders conform productieplan en de bijbehorende productienormen.  Dit betreft veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, aantallen en personeelsbezetting. Als Teamleider Productie geef je dagelijks leiding aan 30 trotse specialisten. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR beleid. Je voert sollicitatie-, verzuim-, functionerings- en beoordelingsgesprekken en je bent in staat om je team goed te coachen en te motiveren.

In deze functie werk je ook nauw samen met de collega’s van Technische Dienst, Logistiek, Kwaliteitsdienst, Planning en Opleiding. Je hebt technisch inzicht om problemen met de machines te signaleren, analyseren en de oplossing te organiseren. Je denkt proactief mee bij het realiseren van verbeteringen in onze productieprocessen.

Wat vragen wij van jou?

 • MBO+/HBO werk en denkniveau;
 • Ervaring met leidinggeven in een productieomgeving;
 • Technisch inzicht en affiniteit;
 • Bereid te werken volgens een ploegenrooster;
 • Kennis van en ervaring met verbetertrajecten;
 • Coachend leiderschap;
 • Samenwerken;
 • Communicatief vaardig, proactief, analytisch, gedreven en resultaatgericht.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat;
 • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s;
 • Een passend salaris, aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen;
 • Een informele en dynamische werkomgeving.

Wie zijn wij?
Heemskerk fresh & easy maakt gezond eten lekker én makkelijk! Hiervoor gebruiken we de lekkerste groenten, fruit en aanvullende grondstoffen. Dagelijks produceren wij een dagvers assortiment dat varieert van boerenkool, sla-, fruit-, roerbakmixen, kookgroenten tot complete maaltijdsalades met vis, vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die lekker en gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Op dit moment werken we met 900 medewerkers om wekelijks zo’n 2,5 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de organisatie en de functie je aan?
Aarzel dan niet en stuur je motivatie en cv naar W. Heemskerk BV ter attentie van Linda Vonk. E-mail: werkenbij@wheemskerk.nl. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op  www.heemskerkfresh.com

An den Anfang scrollen